OVER ONS

Met enorm veel fierheid presenteren wij u de website van THEATER ELCKERLYC met daarin een volwaardig theateraanbod. Het aanbod voor seizoen 2016-2017 is een feit!

Deze schouwburg is anno 2016 dan ook een gezellig en aangenaam Stadstheater geworden met traditie en een nostalgisch karakter.

Wij zijn ook fier om zoveel leuke mensen bijeen te brengen door middel van cultuur in het hartje van Antwerpen. ‘Beleef het samen’, samen als publiek genieten van de grote en de kleine voorstellingen, samen wonderlijke theaterparels koesteren, ontdekken en beleven.

Samen zingen, lachen, ‘bis’ roepen en samen nog een (voor)laatste pint drinken in de vernieuwde foyer. Altijd willen we samen iets beleven en naar buiten dragen. Komend seizoen presenteren we veel voorstellingen, gemaakt en ondersteund door vele spelers. Nu is het aan u… U bent aan zet en we staan met z’n allen te trappelen om u te mogen verwelkomen. 

Het THEATER ELCKERLYC team!

THEATER ELCKERLYC

Dit theater in hartje Antwerpen heeft een geschiedenis die tot de verbeelding spreekt. Het theater werd in 1957 gebouwd en was voor die tijd een vooruitstrevende zaal en voor Antwerpen een echte cultuurtempel.

In 2002 kwam de exploitatie in handen van Studio 100 die de zaal grondig renoveerde. Sinds 2008 werd de zaal de thuisbasis van De Komedie Compagnie. Eind 2013 werd dit theater opengesteld voor extern verhuur aan producenten, bedrijven, event kantoren, enz… 

De slogan "beleef het samen" omschrijft dus perfect waar dit theater voor staat. Gekozen in een tijd waarin dit samen beleven zo belangrijk is geworden. 

De aangename en moderne schouwburg met 800 plaatsen werd onlangs vernieuwd en straalt de nostalgische sfeer uit van een theater met traditie.

Graag tot binnenkort in het theater.
 

 
 

Het is verboden om rugzaken, sportassen of grote handtassen mee te nemen in de zaal. Kleine tassen zijn wel toegelaten. Alle tassen dienen spontaan getoond te worden aan het theater personeel. Voor meer info kan U terecht bij het theater.